محدود کردن یا غیر فعال کردن سطل زباله در وردپرس

نویسنده : محمد جواد فرکاریان ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

empty trash in wordpress

سلام

در وردپرس هنگامی که یک پست یا دیدگاهی را حذف کنید ابتدا به سطل زباله منتقل میشود و به مدت ۳۰ روز پست یا دیدگاه حذف شده در انجا قرار دارد تا اگر شما از حذف کامل منصرف شدید بتوانید پست یا دیدگاه را بازگردانید و پس از ۳۰ روز به صورت خودکار وردپرس پست یا دیدگاه را حذف میکند.شما در این مقاله خواهید اموخت که چگونه قابلیت حذف خودکار را غیر فعال کنید و یا زمان حذف را تغییر دهید پس باما همراه باشید و لبخند را هم فراموش نکنید 😉

empty trash in wordpress1

empty trash in wordpress2

برای غیر فعال کردن حذف شدن به صورت خودکار شما عزیزان میتوانید کد زیر را به فایل functions.php اضافه کنید تا این قابلیت غیر فعال شود :

function wpb_remove_schedule_delete() {
    remove_action( 'wp_scheduled_delete', 'wp_scheduled_delete' );
}
add_action( 'init', 'wpb_remove_schedule_delete' );

حالا اگر میخواهید مدت زمان حذف را کاهش یا افزایش دهید میتوانید کد زیر را به فایل config.php اضافه کنید :

define('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

در کد بالا عدد ۷ نشان دهنده این است که تا ۷ روز به صورت خودکار چیزی حذف نخواهد شد.

حالا اگر شما میخواهید که به صورت مستقیم پست یا دیدگاه مورد نظر حذف شود و دیگر به سطل زباله منتقل نشود میتوانید کد زیر را به فایل wp-config.php اضافه کنید:

define('EMPTY_TRASH_DAYS', 0);

امیدوار هستیم که این مقاله برای شما مفید و کاربردی بوده باشه

موفق باشید 😉

منبع :www.wpbeginner.com

بخوانید  چرا باید از وردپرس استفاده کرد؟

محمد جواد فرکاریان

علاقه مند به سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستم و اموزش ها ی در رابطه با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را با شما عزیزان به اشتراک میگذارم . لبخند را هیچ وقت فراموش نکنید ;-)

0 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *